Damstraat 64, Tiel

Omschrijving

Op zeer centrale binnenstadslocatie gelegen ruime en lichte kantoor-/winkelruimte. Deze ruimte is uitstekend gelegen nabij diverse winkels en kantoren direct nabij het kernwinkelgebied. Kenmerkend voor de ruimte is het royale glasoppervlak in de buitengevels en de brede entreepartij. De oppervlakte bedraagt 265 m2 en deelverhuur behoort tot de mogelijkheden vanaf 75 m² aan de Koornmarkt zijde.

Globale indeling:
Entree aan de Damstraat via dubbele toegangsdeur, binnenkomst in kantoortuin waarin drie kantoorkamers zijn gerealiseerd met grotendeels glazen wanden, gescheiden toiletten, grote keuken met aansluitende patchruimte.

De kantoorruimte wordt volledig afgewerkt opgeleverd en beschikt ondermeer over:

– representatieve ontvangstruimte
– twee parkeerplaatsen
– wandafwerking
– systeemplafonds met volledig geïntegreerde verlichting
– diverse scheidingswanden
– kabelgoten met bekabeling ten behoeve van data (UTP CAT 5), telefonie en elektra

De huurprijs bedraagt € 2.000,- per maand, te vermeerderen met servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Indien koper niet aan dit criterium voldoen, zal er eveneens een financieel nadeel ontstaan, dat dient te worden gecompenseerd.

Huurgarantie: Huurgarantie ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, te vermeerderen met servicekosten en omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks conform CBS prijsindexcijfers CPI – alle huishoudens (2006 = 100)

Aanvaarding: Per direct mogelijk.